Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορές εμπορευμάτων από Αθήνα και προς όλη την Ελλάδα στις πιο οικονομικές τιμές. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά διαφόρων διαστάσεων και τονάζ έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Όταν υπάρχει η ανάγκη για ολοκληρωμένη ή άμεση οδική μεταφορά, οι ειδικοί μας είναι σε θέση να μεταφέρουν τα αγαθά σας.

Μια ποικιλία από επιλογές που είναι διαθέσιμες για την πιο ανταγωνιστική και αξιόπιστη υπηρεσία αποστολής εμπορευμάτων. Για αποστολές που απαιτούν ένα πλήρες φορτίο, αφιερώνουμε ένα φορτηγάκι ή ένα φορτηγό για την συνολική διακίνηση, η οποία είναι από την πόρτα ή την αποθήκη του αποστολέα και μέχρι το φορτίο να παραληφθεί από τον αποδέκτη στον τελικό προορισμό. Ο τύπος του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται εξαρτάται από τον τύπο, το βάρος και τις διαστάσεις του φορτίου που αποστέλλεται.

Για αποστολές που απαιτούν λιγότερο από ένα φορτίο ρυμουλκούμενου, το φορτίο ενοποιείται σε συμβεβλημένα φορτηγά μας και μεταφέρεται αποτελεσματικά στην πόρτα του παραλήπτη. Ο χρόνος μεταφοράς και η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την πόλη, την περιγραφή του φορτίου, καθώς και το βάρος και τον όγκο αυτού. Οι περισσότερες αποστολές διεκπεραιώνονται από πόρτα σε πόρτα μεταξύ επιχειρήσεων, αλλά διευθετήσεις μπορούν να γίνουν για οικιακούς πελάτες για pick-up ή παράδοση με επιπλέον χρέωση.

Οι υπηρεσίες μας για εμπορευματικές μεταφορές είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Είμαστε πάντα εκεί για να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες μεταφορών εδάφους.

 

Οδικές μεταφορές δεμάτων και εμπορευμάτωνΜεταφορές εμπορευμάτων